Woning ontruimen Den Haag

Er zijn veel omstandigheden waaronder u zelf niet in staat kan zijn om een woningontruiming in Den Haag te doen. Dit kan zijn dat u te emotioneel betrokken bent, of omdat u fysiek niet in staat bent om deze werkzaamheden te verzetten. Het ontruimen van een woning kost namelijk niet alleen veel tijd, maar ook veel lichamelijke inspanning. Daarnaast komt een woningontruiming natuurlijk nooit op een moment wanneer het u goed uitkomt en er ook daadwerkelijk tijd voor kan uittrekken. Vanwege deze en waarschijnlijk nog veel meer redenen wordt er steeds vaker voor gekozen om de ontruiming door een vakkundig bedrijf te laten doen. Op die manier bent u ontlast en wordt de woning bezemschoon opgeleverd.


Voor een ontruiming zijn verschillende redenen mogelijk, waaronder het overlijden van een persoon, verhuizing naar een verpleeghuis, bedrijfsontruiming, het gaan samenwonen, faillissement, scheiden of trouwen.

Gratis offerte ontvangen

Woningontruiming bij Romunde V.O.F

Voor een woningontruiming wilt u natuurlijk een bedrijf inhuren die heel veel ervaring heeft en exact weet wat er moet gebeuren. Wij zijn al ruim acht jaar actief in het ontruimen van woning- en bedrijfspanden en met die opgedane ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met het ontruimen van een woning. Groot of klein, bij ons bent u aan het juiste adres voor elke soort ontruiming! 

Heeft u meer informatie nodig? Bel met ons en wij komen langs om de offerte op te nemen. Van ons kunt u altijd een betaalbare, vakkundige en snelle ontruiming verwachten. Neem snel contact op met Romunde V.O.F. Ontruimingen, de woningontruiming specialist van Den Haag en omstreken!

Een woningontruiming in Den Haag uitbesteden, waarom zou u dat doen?

Mocht u toch twijfelen over het inhuren van hulp bij een woningontruiming, dan willen wij u er graag op wijzen dat het inhuren van een specialist vele voordelen met zich meebrengt. Want waarom zou u dat het beste uitbesteden?

  • Het scheelt u enorm veel tijd
  • Al het zware werk wordt door anderen gedaan
  • Er wordt snel en gestructureerd voor u gewerkt
  • Ook herstelwerk kan voor u worden gedaan
  • Waar mogelijk krijgt de inboedel een tweede leven
  • De ontruiming wordt snel en efficiënt uitgevoerd

Ontruimen woning na overlijden

 

Wij begrijpen dat er veel verdriet is wanneer een dierbare van u overlijdt. Als gevolg daarvan moet er vaak in korte tijd veel gebeuren. Dat uw focus op dat moment niet bij de woning ligt, begrijpen we maar al te goed. Desondanks is het wel belangrijk om de woningontruiming netjes te laten doen. Wij regelen graag de gehele ontruiming van de woning na overlijden, zodat u zich kan richten op het verwerken van uw verdriet. 


Wij hebben een specialistische werkwijze en een respectvolle benadering bij het ontruimen van een woning na overlijden. Na het verlies van een dierbare heeft u tijd nodig voor het rouwproces. Een verdriet als dit is niet zomaar afgedaan. Wij dragen graag bij aan een rouwproces waarbij u de tijd voor uzelf kunt nemen door de spoedontruiming uit handen te nemen. Een spoedontruiming wordt binnen 24 uur geregeld, waarbij wij alles voor u regelen. De kamer wordt helemaal leeg opgeleverd en alles wat nog met de verhuurder geregeld zou moeten worden, zoals de eindinspectie en de sleutels inleveren, wordt ook door ons gedaan.
Wat er met de inboedel gebeurt, bepaalt u natuurlijk zelf. Er zijn verschillende opties: verhuizen, opslaan, verkopen of schenken aan een goed doel.


Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van een woning na overlijden in Den Haag of omstreken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedrijfsontruiming in de omgeving Den Haag

Voor velen een onbekende term, maar desondanks erg belangrijk als uw bedrijf te maken krijgt met een verhuizing, verbouwing of faillissement: bedrijfsontruiming. Een bedrijfsontruiming betekent dat het hele pand wordt leeggehaald. Onze specialisten verwijderen zorgvuldig de inboedel en brengen het naar de gewenste bestemming. Dit laatste gaat natuurlijk altijd met u in overleg en is ook afhankelijk van omstandigheden. Ongeacht de situatie, wij helpen graag bij een tijdelijke of permanente verhuizing, of zelfs een volledige sluiting met een bedrijfsontruiming. Onze vakmensen bij Romunde V.O.F. zorgen ervoor dat uw bedrijfs- of kantoor-inboedel zorgvuldig wordt ontruimd in Den Haag en omstreken.


Als u zorgeloos met uw bedrijf wilt verhuizen, dan zijn wij de ideale partij om dit mee te doen. Alles wordt in overleg gedaan, waarin het uiteindelijke besluit of de inboedel mee verhuist naar de nieuwe locatie natuurlijk aan u is. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat de spullen die u niet wenst mee te nemen worden verkocht, opgeslagen, gedoneerd of weggegooid. Zodra alles is verhuisd zorgen wij ervoor dat het oude pand bezemschoon en leeg wordt opgeleverd. Op die manier kunt u met een gerust hart de tijd nemen om uw nieuwe locatie helemaal op te starten. 

Wat is bezemschoon opleveren?

Wij weten met onze jarenlange ervaring dat een bedrijfspand of woning bezemschoon opleveren niet altijd even makkelijk is. Want wat is bezemschoon exact? En heeft u eigenlijk wel tijd om dit te doen? Er gaat vaak meer tijd zitten in het bezemschoon opleveren van een pand dan van tevoren gedacht, daarnaast komt er vaak meer bij kijken dan u verwacht. Onze specialisten helpen u graag bij deze klus, sterker nog: ze nemen graag al het werk, en zorgen, uit handen voor u. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en u weet altijd van tevoren wat de klus u gaat kosten. U hoeft dus ook geen rekening te houden met onverwachte kosten.

Woning ontruimen Den Haag kosten

De meest gestelde vraag wanneer men zich gaat buigen over een woningontruiming: wat gaat dat kosten? Het is lastig om een bedrag vast te stellen zonder de situatie rond de woning te weten. De kosten van een woningontruiming verschillen daarom per pand. Zo kunt u zich voorstellen dat de ontruiming van een studio een stuk lager zijn dan voor een grote vrijstaande woning. Daarnaast is er ook nog de optie om slechts één of enkele kamers te ontruimen. De belangrijkste factoren voor de ontruimingskosten zijn de omvang van de inboedel, de toegankelijkheid en de ligging van de woning.


Het komt ook weleens voor dat delen van de inboedel enige waarde vertegenwoordigen. Het is in die gevallen soms mogelijk dat er een vergoeding voor wordt gegeven. Deze vergoeding wordt dan verrekend met de kosten voor de woningontruiming.
Vaak komt het voor dat er extra werkzaamheden worden uitbesteed, zoals bijvoorbeeld wanneer een huurwoning bezemschoon moet worden opgeleverd. De kosten van het bezemschoon opleveren gaan daardoor omhoog.


Wilt u weten wat de kosten voor uw ontruiming in Den Haag en omstreken zullen worden? Vraag dan nu een offerte aan! Contact opnemen kan via e-mail, het contactformulier op de website of bel ons via het volgende telefoonnummer: 06 45 98 48 00

Reviews van onze klanten

Goed en snelle service

‘Goede en snelle service. Woning is door hun keurig schoon opgeleverd. Vandaar de 5 sterren.’

Piet M - 21/10/2019

Echte aanrader

‘Wij hebben dit bedrijf langs laten komen voor het huis van me moeder te ontruimen ze zijn zeer professioneel en betrouwbaar. Dit is een echte aanrader! Groet Gerard’ ‘Leveren snelle en goede service voor een eerlijke prijs. Professioneel en netjes.’ - Kevin M

Gerard J - 27/11/2019

Professioneel en netjes

‘Leveren snelle en goede service voor een eerlijke prijs. Professioneel en netjes.’

Kevin M - 27/12/2019