Woning ontruimen Rotterdam

Bij een woningontruiming in Rotterdam spelen er vaak meerdere omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Dit kan voorkomen wanneer u te emotioneel betrokken bent door herinneringen. Een woningontruiming komt nooit op een gelegen moment. Het ontruimen van een woning is ook niet iets wat iedereen dagelijks doet, daarom wordt er steeds vaker voor gekozen om het uit handen te geven. Woningontruiming is een vak. Het leegruimen van een huis vereist organisatie en planning, en het vergt veel tijd en lichamelijke inspanning.


De meest voorkomende redenen voor een ontruiming zijn het overlijden van een persoon, de verhuizing naar een verpleeghuis, bedrijfsontruiming, het gaan samenwonen, trouwen, scheiden of faillissement.

Gratis offerte ontvangen

Woningontruiming bij Romunde V.O.F

Klein of groot, u kunt ons inschakelen voor elk soort huisontruiming. Al ruim acht jaar zijn wij actief in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Rotterdam en omstreken. Met de ervaring die wij hebben weten we maar al te goed wat er moet gebeuren. Met andere woorden, als u op zoek bent naar een ontruimingsbedrijf bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer informatie? Schroom dan niet om ons te bellen! Wij komen bij u langs om de offerte op te nemen. Wij garanderen een betaalbare, vakkundige en snelle ontruiming. Neem snel contact op met Romunde V.O.F. Ontruimingen uit Rotterdam, dé woningontruimingspecialist van Rotterdam en omstreken!

Waarom is het verstandig een ontruiming in Rotterdam uit te besteden?

Het kan zijn dat u nog twijfelt of u externe hulp in moet schakelen voor het leeghalen van een woning of pand. Het inschakelen van specialisten brengt vele voordelen met zich mee. Maar weet u wel waarom u een ontruimer inhuurt?

  • Het bespaart u veel tijd
  • Wij verrichten al het zware werk
  • Wij werken snel en gestructureerd
  • Wij kunnen ook herstelwerk verrichten
  • De inboedel krijgt waar mogelijk een tweede leven
  • De ontruiming zal snel en efficiënt plaatsvinden

Ontruimen woning na overlijden


Als u een dierbare naaste verliest, is er natuurlijk ontzettend veel verdriet. Er vindt een periode plaats waarin er in korte tijd erg veel gebeurt. Niet gek dus, dat uw gedachten in eerste instantie niet bij de woning liggen. Dat begrijpen wij bij Romunde V.O.F. maar al te goed. Toch is het belangrijk om de woningontruiming van de overledenen netjes af te ronden. Wij bieden u een complete ontruiming van de woning aan na overlijden, zodat u zich volledig kunt richten op het verwerken van uw verdriet.


Onze kracht ligt onder andere in onze respectvolle benadering en onze specialistische werkwijze bij het afronden van een woningontruiming na overlijden. Het rouwproces na het verlies van een dierbare is niet zomaar gedaan. U heeft hier de tijd voor nodig. Door de spoedontruiming uit handen te nemen, dragen wij hier een steentje bij. Een spoedontruiming wordt binnen 24 uur geregeld. We maken de kamer dan helemaal leeg en we regelen alles met de verhuurder. Denk hierbij aan de eindinspectie en het inleveren van de sleutels. U bepaalt vervolgens zelf wat er met de inboedel gebeurt. De meest gekozen opties zijn verhuizen, opslaan, verkopen of schenken aan een goed doel.


Kunt u wel wat professionele hulp gebruiken bij het ontruimen van de woning na overlijden in Rotterdam of omstreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfsontruiming

Wanneer uw bedrijf te maken krijgt met verhuizing, verbouwing of faillissement, speelt bedrijfsontruiming een belangrijk onderdeel. Een bedrijfsontruiming omvat het leeghalen van het pand, waarbij specialisten zorgvuldig de inboedel verwijderen. Waar de inboedel naartoe gaat, gebeurt altijd in overleg met u. Of uw bedrijf nu tijdelijk of permanent verhuist, of zelfs volledig sluit, bedrijfsontruiming kan een enorme uitkomst bieden. Romunde V.O.F. beschikt over vakmensen die ervoor zorgen dat uw bedrijfs- of kantoor inboedel zorgvuldig wordt ontruimd in Rotterdam en omstreken.


Een professionele bedrijfsontruiming verlost u van veel zorgen wanneer uw bedrijf verhuist van locatie A naar locatie B. Samen met u bekijken we de omvang van de inboedel en bepalen we welke spullen meegaan naar de nieuwe locatie en welke spullen kunnen worden verkocht, opgeslagen, gedoneerd of weggegooid. Nadat de verhuizing is voltooid, kunnen we ons richten op het oude pand bezemschoon en leeg opleveren. Hierdoor kunt u zich gerust richten op het opstarten van uw bedrijf op de nieuwe locatie.

Wat is bezemschoon opleveren?

Zelf uw bedrijfspand of woning bezemschoon opleveren kan aardig wat tijd in beslag nemen. Ook kan het voorkomen dat u niet over alle kennis beschikt om het pand volledig bezemschoon op te kunnen leveren. Het is daarom, in de meeste gevallen, aan te raden om de klus aan een specialistisch bedrijf uit te besteden. Zo worden uw zorgen uit handen genomen, worden er duidelijke afspraken gemaakt en weet u vooraf hoeveel de klus gaat kosten. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met hoge onverwachte kosten.

Woning ontruimen Rotterdam kosten

U vraagt zich vast af hoeveel een woningontruiming zal gaan kosten. Helaas is het lastig om een bedrag vast te stellen. De kosten voor het leegruimen van een huis verschilt namelijk per geval. Zo ligt de prijs van een woningontruiming voor een studio een stuk lager dan voor een grote vrijstaande woning. Ook bieden wij de mogelijkheid om alleen enkele kamers te ontruimen. De omvang van de inboedel, de toegankelijkheid en ligging van een woning zijn de belangrijkste factoren die de ontruimingskosten bepalen.

 

Soms komt het voor dat er spullen zijn die enige waarde vertegenwoordigen. In sommige gevallen kan daar een vergoeding voor gegeven worden. De vergoeding zal dan verrekend worden met de kosten voor het leeghalen van het huis. Regelmatig komt het ook voor dat er extra werkzaamheden worden uitbesteed. Bijvoorbeeld wanneer een huurwoning bij beëindiging van de huur bezemschoon opgeleverd moet worden. De kosten van het bezemschoon opleveren van de woning gaan daardoor omhoog.


Wilt u weten wat de kosten voor uw ontruiming in Rotterdam en omstreken zullen worden? Vraag dan nu een offerte aan! U kunt contact met ons zoeken via e-mail, het contactformulier op de website of bel ons via het volgende telefoonnummer: 06-45 98 48 00.

Reviews van onze klanten

Goed en snelle service

‘Goede en snelle service. Woning is door hun keurig schoon opgeleverd. Vandaar de 5 sterren.’

Piet M - 21/10/2019

Echte aanrader

‘Wij hebben dit bedrijf langs laten komen voor het huis van me moeder te ontruimen ze zijn zeer professioneel en betrouwbaar. Dit is een echte aanrader! Groet Gerard’ ‘Leveren snelle en goede service voor een eerlijke prijs. Professioneel en netjes.’ - Kevin M

Gerard J - 27/11/2019

Professioneel en netjes

‘Leveren snelle en goede service voor een eerlijke prijs. Professioneel en netjes.’

Kevin M - 27/12/2019