Over ons


Wij zijn een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf gevestigd in Rotterdam en voeren onze werkzaamheden uit in de omgeving Zuid-Holland. We zijn al 8 jaar actief in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Het is echt een passie geworden in de loop der jaren, in het begin moesten we natuurlijk ook nog leren wat dit allemaal inhield wat de eisen zijn van een verhuurder van een woning en hoe het opgeleverd moet worden. Met de ervaring die we nu hebben opgebouwd weten we maar al te goed wat er gebeuren moet, kortom als u een ontruimingsbedrijf zoekt bent u bij ons op het goede adres!


Woningontruiming Romunde V.O.F kunt u altijd bellen voor een goed en eerlijk advies! Wij kunnen uw helpen in deze moeilijke periode om in ieder geval de woning van uw familielid/geliefde volledig te ontruimen na overlijden ,dan kunnen we deze zorg voor uw uit handen nemen !


Verschillende soorten ontruimingen


Bij een Woningontruiming na overlijden komt natuurlijk heel veel op je af als erfgenaam/ familielid. Het complete huis moet weer helemaal netjes worden afgeleverd aan de verhuurder of bij een koopwoning moet het weer verkoopklaar gemaakt worden. Daarvoor zijn wij uw betrouwbare dienstverlener die dit helemaal voor u uit handen neemt. Wij zullen dan ook eerst een vrijblijvende offerte voor uw opstellen om zo de exacte werkzaamheden inzichtelijk te krijgen. Vooral uw wensen zijn er opties, bijvoorbeeld wat er met de overgebleven inboedel gedaan moet worden. Wij kunnen de inboedel op een discrete manier verwijderen of aan een goed doel schenken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de inboedel naar de kringloop te brengen. Kortom aarzel niet om ons langs te laten komen voor een offerte op maat wij kijken graag naar uw persoonlijke situatie en wensen.

 

Verschillende soorten woningontruimingen die wij kunnen realiseren: 

  • Garage ontruimingen
  • Kelderontruimingen
  • Bedrijfsontruimingen
  • Zolderontruimingen
  • Seniorenontruimingen

Wij kunnen ook enkele kamers ontruimen als dat uw wens is. Bijvoorbeeld alleen uw zolder of enkel een kelderontruiming, bij ons is echt alles mogelijk! Kortom aarzel niet om ons langs te laten komen en neem snel contact met ons op!

 

 

Romunde V.O.F.

De woningontruimingspecialist van Rotterdam en omstreken

  • Locatie Langenhorst 253 3085 HE Rotterdam

  • Telefoonnummer 06 45 9848 00

  • E-mail Address info@romundevof.nl