Een woning laten ontruimen in Rotterdam

Woning laten ontruimen na een overlijden of verhuizing naar een verzorgingstehuis? Bel ons dan voor meer info. Wij komen bij u langs om de offerte op te nemen. Op veilige afstand nemen wij de offerte op. Wij garanderen een goedkope, vakkundige en snelle ontruiming. Bel dus snel met Romunde V.O.F. Ontruimingen uit Rotterdam.

Als u nu belt voor een afspraak krijgt u 25% korting op de ontruiming, woningontruiming na overlijden of verhuizing die u nodig heeft! Bel dus snel voor een offerte.

Ontruiming of verhuizing nodig?

Bel of e-mail ons voor de mogelijkheden of voor een offerte op maat! Bij ons bent u altijd verzekerd van de laagste prijs!

Romunde V.O.F. Woningontruimingen

Wilt u of wil uw familie een woning laten ontruimen? Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte of voor meer info! Hebt u een ontruiming nodig op korte termijn, bel ons dan snel voor een offerte op locatie. Via e-mail, telefoon of videobellen kunnen wij ook een offerte voor u verzorgen!

 

Ontruiming nodig na overlijden of verhuizing naar een verzorgingstehuis? U kunt contact met ons zoeken via e-mail, het contactformulier op de website of bel ons via het volgende telefoonnummer: 06-45 98 48 00.

Wij werken volgens de RIVM-regels

Ontruiming in Rotterdam nodig bij een overlijden of verhuizing naar een verzorgingstehuis? Bel ons voor een vrijblijvende offerte voor de woning die ontruimd en bezemschoon moet worden opgeleverd.

  • Woningontruiming na overlijden

  • Bedrijfsontruiming

  • Garage/kelder/zolderontruiming

Wij werken volgens de RIVM-regels!

Reviews van onze klanten

Goed en snelle service

‘Goede en snelle service. Woning is door hun keurig schoon opgeleverd. Vandaar de 5 sterren.’

Piet M - 21/10/2019

Echte aanrader

‘Wij hebben dit bedrijf langs laten komen voor het huis van me moeder te ontruimen ze zijn zeer professioneel en betrouwbaar. Dit is een echte aanrader! Groet Gerard’ ‘Leveren snelle en goede service voor een eerlijke prijs. Professioneel en netjes.’ - Kevin M

Gerard J - 27/11/2019

Professioneel en netjes

‘Leveren snelle en goede service voor een eerlijke prijs. Professioneel en netjes.’

Kevin M - 27/12/2019